Broodstengels zijn erg lekker bij soep of om mee te dippen met wat hummus. De stengels kun je twee dagen van te voren al maken. Zorg er wel voor dat ze luchtdicht verpakt.
Ingrediënten
- 250 gram witbroodmix
- een eetlepel gedroogde tijm
- een eetlepel gedroogde rozemarijn
- twee eetlepels olijfolie
- 150 ml lauwwarm water
Bereiding
- Meng de broodmix met de tijm, rozemarijn, olijfolie en het water
- Kneed dit tot een soepel deeg
- Dek het dan af met wat folie of een vochtige doek en laat het vijftien minuten rijzen
- Verwarm ondertussen je oven voor op 200 graden
- Verdeel het deeg in 24 gelijke stukken
- Rol ze op een met bloem bestoven werkplek uit tot dunne slierten en leg ze op je met bakpapier beklede bakplaat
- Bak ze tien minuten in het midden van de oven en laat ze dan afkoelen
EIZOOK Bakmat - Deeg Mat - Siliconen - Anti Aanbak - Hittebestendig - Herbruikbaar 40 x 50 cm
€11,00
Bol.com