Deze cadeaus voor vaderdag zijn populair

De derde zondag in juni is het in Nederland vaderdag.  De meeste cadeaus die zondag voor Vaderdag worden gegeven, blijven dit jaar traditioneel.

Coolblue

Tot de populairste geschenken behoren bijvoorbeeld scheerapparaten, geurtjes, elektronica en boeken. Dat blijkt uit een rondgang door het ANP langs verschillende grote webwinkels. Coolblue gaf aan dat verzorgingsproducten voor mannen veel gevraagd zijn, zoals scheerapparaten, baardtrimmers en tondeuses. Andere vormen van elektronica die bij Coolblue gekocht worden zijn bijvoorbeeld boormachines, grasmaaiers en babyfoons, voor aankomende vaders.

Bol.com

Bij bol.com zijn onder meer de boeken Inside, over het gelijknamige voetbalpraatprogramma, en De hand van Van Gaal, over trainer Louis van Gaal, gewild. Ook computergames, koptelefoons en drones worden genoemd als populaire cadeaus. Bij de Bijenkorf worden geurtjes goed verkocht, zoals Sauvage van Dior met reclames van acteur Johnny Depp en de nieuwe geur Bleu de Chanel. Ook doen producten als horloges en portemonnees het goed.

Facebook Comments

Geef een reactie