Een half uurtje heb je ongeveer nodig om deze lekkere maaltijdsalade met sperziebonen te maken. Het gerecht bevat 435 calorieën en 38 gram koolhydraten. Lekker is het in ieder geval! Dit recept is voor vier personen.
Ingrediënten
- 600 gram krielaardappelen
- 800 gram sperziebonen
- Twee eetlepels azijn
- Vier theelepels mosterd ( Marne mosterd is glutenvrij)
- Twee eetlepels olie
- 20 gram sprieten bieslook, klein geknipt
- 2 handen rucola
- 100 gram walnoten, grof gehakt

Bereiding maaltijdsalade met sperziebonen
- Kook de aardappelen en de sperziebonen net gaar.
- Klop een dressing van de azijn, 2 eetlepels water, de mosterd en de olie. Meng er het bieslook door.
- Meng de dressing door de nog warme aardappelen en sperziebonen en laat dit afkoelen.
- Meng alles door elkaar.