Omelet met bosuitjes en kaas

Een omelet is snel gemaakt. Ideaal als ontbijt of lunch en zelfs als je geen zin hebt om uitgebreid te koken kun je deze omelet maken en opeten met bijvoorbeeld een salade.

Ingrediënten omelet

  • 3 bosuitjes
  • 1½ eetlepel vloeibare margarine
  • 3 eieren
  • 3 eetlepels halfvolle melk
  • 4 blaadjes lavas (maggiplant) of bladselderij
  • 25 gram geraspte belegen 30+ kaas
omelet met kaas

Bereiding

  • Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringen.
  • Smoor de uienringetjes in de margarine enkele minuten. Voeg wat peper toe.
  • Klop de eieren los met de melk en roer er de kleingesneden blaadjes lavas of bladselderij
  • Doe er wat peper bij
  • Schenk de eieren over de uitjes en strooi de kaas erover.
  • Bak de omelet op laag vuur tot het ei is gestold.
Lees ook  Zelf bechamelsaus maken