De lekkerste eiersalade maak je zelf. Deze makkelijke salade met avocado staat zo op tafel. Lekker op een broodje, brood of op een toastje.
Ingrediënten
- Drie eieren
- Een halve avocado
- Een eetlepel Griekse yoghurt
- Een eetlepel fijngesneden bieslook
- Een theelepel mosterd
- Een mespunt kerriepoeder
- Peper en zout naar smaak
Bereiding
- Leg de eieren in een pan met ruim koud water
- Vanaf het moment dat het water kookt laat je de eieren ongeveer 7 minuten koken
- Spoel de eieren af onder de koude kraan en laat ze afkoelen
- Prak de koude eieren in fijne stukjes
- Snijd het vruchtvlees van de avocado in kleine blokjes
- Meng het ei met avocado, Griekse yoghurt, kerriepoeder, mosterd, peper en zout
- Verdeel de salade over de pistoletjes en bestrooi het met bieslook
Cosy&Trendy Turbolino Kom - Ø14,5 cm - Blauw - 6 stuks
€40,95
Bol.com