Recept groente-omelet

Zoek je een warm en vullend ontbijtje of iets voor de lunch dan moet je echt dit recept van deze groente-omelet eens proberen. Snel klaar, ideaal om je restjes groente mee op te maken en erg voedzaam en gezond. Een mooie start van de dag.  

Ingrediënten groente-omelet

  • Twee handjes met groente. Je kunt zelf kiezen wat je lekker vindt
  • Twee eieren
  • Twee theelepels Provençaalse kruiden
  • Roomboter in in te bakken
  • Eventueel wat zout en peper

Bereiding 

  • Snijd de groente in grove stukken
  • Kluts de eieren en doe de kruiden erbij
  • Doe een klontje boter in de pan en wacht tot het gesmolten is
  • Doe dan de groente ongeveer 5 minuten in de pan tot het beetgaar is
  • Giet het eimengsel in de pan en bak het op middelhoog vuur
  • Is de bovenkant gestold doe dan de deksel op de pan en laat het nog 2 minuten op laag vuur opstaan
  • Schep de omelet op je bord. Eventueel kun je er nog wat zout of peper op doen

Eet smakelijk!

Lees ook  Linzensoep zoals oma hem maakte