Recept roerei met zalmsnippers

Roerei met zalmsnippers. Lekker met een kop thee of een cappuccino. Krantje erbij. En het kost je nog weinig tijd ook om klaar te maken ook. Natuurlijk mag je dit ook eten of als lunchgerecht. 

Ingrediënten

  • Twee eieren
  • Scheutje volle melk
  • 50 gram zalmsnippers
  • Roomboter om in te bakken
  • Eventueel wat peper en zout
  • Eventueel wat verse bieslook of dille

Bereiding

  • Kluts de eieren en doe de melk erbij
  • Verhit een klontje boter in je koekenpan.
  • Is je boter gesmolten? Giet dan het eimengsel erbij en blijf roeren met een spatel tot er een smeuïg roerei ontstaat. Zorg ervoor dat het niet te droog wordt. 
  • Eventueel kun je het wat op smaak maken met peper en zout
  • Serveer het roerei mei wat zalmsnippers. 
  • Eventueel kun je er nog wat dille of bieslook op doen
  •  

Lees ook  Daiquiri. Hoe maak je het?