Tagliatelle met citroen

Categories Alle recepten, Buitenlandse keuken, KeukenPosted on
Tagliatelle met citroen

Een lekkere pasta die je in mum van tijd op tafel hebt. Deze tagliatelle met citroen is lekker fris en heeft maar 4 ingrediënten. Wanneer je gek bent op geitenkaas, rasp dan gewoon wat extra harde geitenkaas en strooi dit over je pasta.

Ingrediënten

  • 200 gram verse tagliatelle ( koelvak supermarkt)
  • 250 ml kookroom
  • Een biologische citroen
  • Wat harde geitenkaas
  • Optioneel basilicumblaadjes
Tagliatelle met citroen

Bereiding

  • De tagliatelle maak je zoals op de verpakking staat.
  • Doe een scheutje olie in een koekenpan op laag vuur en wacht tot het warm is.
  • Giet de tagliatelle af en doe dit samen met de kookroom en wat peper en zout in de koekenpan
  • Roer alles goed door zodat de tagliatelle goed bedekt is
  • Rasp ondertussen de schil van een halve citroen. Pas op voor het witte van de citroen. Dat is bitter.
  • Pers de hele citroen uit en roer de citroensap en de rasp door de tagliatelle.
  • Doe de pasta op de borden
Lees ook  Hollandse erwtensoep of snert van oma