Een lekkere pasta die je in mum van tijd op tafel hebt. Deze tagliatelle met citroen is lekker fris en heeft maar 4 ingrediënten. Wanneer je gek bent op geitenkaas, rasp dan gewoon wat extra harde geitenkaas en strooi dit over je pasta.
Ingrediënten
- 200 gram verse tagliatelle ( koelvak supermarkt)
- 250 ml kookroom
- Een biologische citroen
- Wat harde geitenkaas
- Optioneel basilicumblaadjes
Bereiding
- De tagliatelle maak je zoals op de verpakking staat.
- Doe een scheutje olie in een koekenpan op laag vuur en wacht tot het warm is.
- Giet de tagliatelle af en doe dit samen met de kookroom en wat peper en zout in de koekenpan
- Roer alles goed door zodat de tagliatelle goed bedekt is
- Rasp ondertussen de schil van een halve citroen. Pas op voor het witte van de citroen. Dat is bitter.
- Pers de hele citroen uit en roer de citroensap en de rasp door de tagliatelle.
- Doe de pasta op de borden