Welke kandidaten doen mee aan Wie is de Mol 2023?

Fans van Wie is de Mol? zijn in rep en roer. Op Instagram is namelijk een silhouet verschenen van misschien wel de deelnemers. Of niet, want we weten niet of de foto echt is. Want de foto verscheen niet op een officieel account van het tv-programma. Toch zegt AVROTROS dat we vooral social media in de gaten moeten houden.

De eerste aflevering van de nieuwe reeks Wie is de Mol? begint op zaterdag 7 januari 2023, laat omroep AVROTROS vrijdag aan Televizier weten.

Het programma, waarin een groep bekende Nederlanders allerlei opdrachten moet doen en één van hen de boel saboteert (de mol), is steevast een groot kijkcijfersucces.

Het laatste seizoen trok steevast boven de 2,5 miljoen kijkers. De seizoensfinale werd zelfs bekeken door 3,2 miljoen mensen. De presentatie van Wie is de Mol? is in handen van Rik van de Westelaken

Speuren op Instagram

De bewuste silhouetfoto (zie hierboven) toont tien kandidaten met Rik in het midden in een heuvelachtig gebied. En daarmee speculeren de Mol-fans er flink op los. Zo zien de molloten onder andere Valerio Zeno en Soy Kroon, die herkenbaar is aan z’n krullen. Maar ook RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink en Raven van Dorst worden genoemd. De opvallendste optie is misschien wel Dieuwertje Blok. Een ander Instagramaccount, @widmhints2023 noemt de namen van Waldemar Torenstra, Valerio Zeno, Rian Gerritsen, Jo van Egmond, Gregory Sedoc, Ortál Vriend, Jacob Derwig, Soy Kroon en Nance Coolen.

Lees ook  The Passion krijgt vervolg op Hemelvaartsdag