Adverteren op Viadomo.nl

Leuk dat u geïnteresseerd bent in de advertentiemogelijkheden op Viadomo.nl. Graag vertellen we je over de mogelijkheden op onze site

Banner

Het is mogelijk een banner te plaatsen Viadomo.nl. Een banner is een afbeelding of tekst die Bovenaan de site of in de balk aan de zijkant geplaatst zal worden. De banner verwijst naar uw website of webshop.

adverteren

Advertorials

Advertorials zijn advertentiepagina’s die in hun vorm en inhoud lijken op de redactiepagina’s. Zij hebben een informatief karakter, waarbij de adverteerder duidelijk de afzender is. Het product krijgt zo op een meer redactionele manier aandacht. Uit onderzoek blijkt dat lezers een advertorial meer ervaren als een redactioneel artikel dan als advertentie.

Teksten en foto’s kunnen door de adverteerder aangeleverd worden, maar kunnen ook op verzoek door de redactie geschreven worden. Hiervoor geldt wel een meerprijs.

Advertorials opViadomo.nl bestaan uit tekst met beeld. Er kan ook video bij geplaatst worden, mits deze geupload is via Youtube. Advertorials worden altijd op de homepage en artikelpagina geplaatst. Standaard advertorial hebben daarnaast een doorlink naar een artikelpagina, waar eventueel een link naar gewenste URL staat.

Partnership/Ambassadeursschap

Op deze manier laten we echt zien dat we fan zijn van uw merk. Op een creatieve manier laten we uw merk regelmatig terugkomen op onze blog en social media kanalen.

Voor advertentiemogelijkheden of vragen  kunt u contact opnemen met ons via info@viadomo.nl