Zoek je een lekker tussendoortje maar wil je toch een beetje gezond snoepen? Deze geroosterde kikkererwten heb je snel gemaakt. Lekker om weg te knabbelen bij een film.
Ingrediënten
- 1 blik (400 gram) kikkererwten
- 1 eetlepel olijfolie
- ¼ theelepel komijnpoeder
- ¼ theelepel knoflookpoeder
- ¼ theelepel kerriepoeder
- ¼ theelepel gerookte paprikapoeder

Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Laat de kikkererwten uitlekken en dep ze droog met wat keukenpapier.
- Meng de erwten met de olie en kruiden.
- Spreid daarna de erwten dun uit over een bakplaat.
- Bak ze krokant in de oven en schep ze regelmatig om. Na ongeveer 45 minuten zijn ze klaar.
- Laat ze daarna goed afkoelen
- Je kunt er eventueel nog wat zout op strooien