Salades maak je in een handomdraai met de handige tools van Joseph Joseph

Categories KeukenPosted on
joseph joseph

Het saladeseizoen is weer aangebroken. Als het mooi weer is, is het een onmisbaar bijgerecht bij de BBQ, maar het is ook heerlijk om in de zomer een frisse, goedgevulde salade als hoofdgerecht te nemen.

Onze Londense vrienden van Joseph Joseph staan erom bekend innovatieve producten op de markt te brengen die het bereiden van maaltijden een stukje efficiënter maken. Deze twee nieuwe producten maken het bereiden én serveren van een heerlijke salade wel heel gemakkelijk.

MultiPrep – Salade voorbereidingsset

joseph joseph


Ideaal voor het bereiden van je perfecte salade. De Multi-prep kun je gebruiken als slacentrifuge, maar door de verwisselbare schijven kun je er ook je groentes mee spiraliseren, raspen of in plakjes snijden. Erg handig en ook ruimtebesparend!

Uno Saladeschaal met ‘ingebouwd’ slacouvert

joseph joseph


Na het snijden serveer je de salade in de nieuwe saladekom van Joseph Joseph. De Uno set bestaat uit een stijlvolle kom en een bijpassend slacouvert die aan de binnenkant van de kom gehangen kan worden. Handig als je weinig ruimte hebt in je bestekla of als je slacouvert altijd zoek is.

De Multiprep en de Uno Saladeschaal zijn verkrijgbaar bij de betere kookwinkel en bij bol.com 

Lees ook  Eten bederft sneller tijdens de hondsdagen