Omring jezelf dus met je eigen urban jungle met de nieuwe collectie van elho

Categories Tuin of BalkonPosted on

Het voorjaar komt er sneller aan dan je denkt en met de koude wintermaanden achter de rug wordt het de hoogste tijd voor wat groen om je heen. Planten zorgen voor rust en we voelen meer dan ooit de behoefte om één te zijn met de natuur.

Omring jezelf dus met je eigen urban jungle waarbij grootste fleurige en groene gebaren het devies zijn. One thing’s for sure: in huis, de tuin of op het balkon is een goede pot de basis voor elke blije plant. En dit seizoen groeien en bloeien we dat het een lieve lust is.

elho
Greensense aqua care potten van elho

Een waterreservoir

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van je planten in én rondom je huis. Dat vereist goede verzorging. Laat je niet afschrikken; met de greensense aqua care potten van elho is verzorgen een makkie. De potten hebben namelijk een ingebouwd waterreservoir zodat je nooit meer te veel of te weinig water kunt geven. Het handige metertje geeft op tijd aan wanneer je plant water nodig heeft.

Naast dit vernuftige systeem is de greensense aqua care ook nog een absolute verrijking binnen- en buitenshuis dankzij het minimalistische design en de twee tinten grijs.

Strakke bak

elho
Vivo next

Je weet wat ze zeggen: less is more. Maak van je tuin een oase van rust met de nieuwe vivo next bakken. Door de geometrische vormen van de matte plantenbakken krijgt je tuin een strakke designlook. De vivo next is uitgevoerd in grijze, witte en zwarte tinten en omdat elho het je graag gemakkelijk maakt, zitten er onder de nieuwe generatie plantenbakken ook wieltjes. Wel zo handig met verplaatsen én geschikt als binnen- en buitenbak dankzij een afsluitbare afvoer onderaan de pot. Dankzij deze afvoer kan er een laagje water overblijven in de pot, zo heb je ook in drogere tijden geen omkijken naar je planten.

Lees ook  Het Maarts viooltje, Viola odorata, is de enige viool met een geur
elho
Vivo next

Ook voor de kleinste

­­Niets geeft zo veel voldoening als verse kruiden uit eigen tuin. En wees er op tijd bij, want wist je dat het voorjaar de beste tijd is om je kruiden te planten? Zo’n kruidentuintje is niet alleen leuk, het is ook nog eens duurzaam, lekker en rustgevend. Of je nu een grote tuin of een klein balkonnetje hebt, een ronde greenville pot mag gewoon niet ontbreken.

De lijn is uitgebreid met extra potten voor kleine planten en dus ook voor kruiden. Daarnaast is er een geüpdatete bak voor aan je balkon, maar ook binnen staan de aardetinten gezellig. Je weet zeker dat jouw eigen kruiden optimaal zullen groeien door de greenville potten mét ingebouwd waterreservoir.

Trendy balkonklassiekers

elho

We hebben allemaal de behoefte aan een groen uitzicht, en niet getreurd, want ook met een balkon kun je alle kanten op. En met alle kanten bedoelen we écht alle kanten. De klassieke ronde vibia campana potten zijn namelijk uitgebreid tot een ware balkonlijn. Met potten die je langs, onder en naast elkaar kunt hangen, steelt jouw balkon de show.

De potten die klassiek maar toch speels zijn, zijn verkrijgbaar in frisse kleuren zodat je je balkon alvast helemaal zomerproof kunt maken. Zo ben je ondanks dat je geen tuin hebt toch omringd door een kleurrijke oase.

Geef je kruiden de ruimte

Krijg je geen genoeg van al dat verse eten? Dan is de green basics stack & grow lijn écht iets voor jou. De kratjes hebben grote openingen zodat je planten genoeg licht, zuurstof en ruimte hebben én jij kunt er ook nog eens gemakkelijk bij. Daarnaast wegen ze bijna niks en zijn ze stapelbaar, zo breng jij jouw urban farming