Zo maak je gegrilde avocado op de barbecue

Categories Alle recepten, GroentePosted on

Ik vind barbecuen ontzettend leuk om te doen. Nou ja om te doen. Een ander mag barbecuen, ik eet het wel op. Toch ben ik niet een grote vleeseter en ben ik blij dat er tegenwoordig ook veel andere dingen klaargemaakt worden op de grill. Zoals avocado. En mocht het nu slecht weer zijn? Je kunt het ook prima in een grillpan maken.

Wat heb je nodig?

  • twee avocado’s
  • een limoen
  • een bakje koriander ( 15 gram)
  • Een grillpan of een barbecue
gegrilde avocado

Hoe maak je het?

Halveer de avocado’s, verwijder de pit en schep de avocado uit de schil. Doe wel voorzichtig!

Grill de avocadohelften ongeveer 30 seconden op de snijkant tot er een mooi grillstreepje ontstaat

Snijd de limoen in vieren en bestrooi de avocado met koriander

Serveer je avocado met de limoenparten

Lees ook  Risotto met oesterzwam. Vegetarisch recept en simpel te maken