Aardbeienjam maken. Hoe doe je dat?

Categories Alle recepten, Hapjes en smeersels, OntbijtPosted on

Aardbeienjam maken is helemaal niet moeilijk. Bovendien weet je precies wat erin zit als je het zelf maakt. Laatst kwam ik langs een pluktuin en daar heb ik een flinke hoeveelheid aardbeien geplukt. Aardbeien zijn lekker, maar meer dan een kilo opeten is wel erg veel. En dus heb ik er een lekkere jam van gemaakt. Overigens kun je ook prima jam maken van kersen, bessen, peren en pruimen.

Continue reading “Aardbeienjam maken. Hoe doe je dat?”

Maak van rode biet een bietenhummus

Categories Alle recepten, Feestdagen, Hapjes en smeerselsPosted on

Onze moestuin stond vol met rode bieten die schreeuwden om uit de grond gehaald te worden. En dus aten we rode biet. Maar er bleef aardig wat over en van de restjes gekookte rode biet maakte ik een heerlijke spread. Deze bietenhummus is lekker op brood maar ook op een cracker of toastje.

Continue reading “Maak van rode biet een bietenhummus”
€6,90
Op voorraad
Bol.com
€10,00
Op voorraad
Bol.com