Cacaoballetjes met kokosfrosting

cacaoballetjes

Cacaoballetjes gehuld in een kokosjasje. Heerlijk als tussendoortje of vieruurtje. De rauwe cacao heeft als positieve eigenschap dat het vol mineralen zit. Ze zijn supergezond en daarnaast een lekkere verantwoorde snack.

Ingrediënten

( Voor veertien cacaoballetjes)

  • 200 gram noten( mengeling van pecannoten en hazelnoten of walnoot en cashew)
  • Twee grote eetlepels kokosolie
  • Twee eetlepels cacaopoeder
  • 16 geweekte dadels, in stukjes gesneden
  • een eetlepel agavesiroop
  • Kokosrasp

Bereiding

  • Mix de noten samen met de kokosolie en het cacaopoeder fijn in de blender
  • Voeg nadien de geweekte dadels en de agavesiroop toe en mix alles nog even
  • Schep het mengsel in een kom en laat het 15 minuten rusten
  • Maak hierna bolletjes van de pasta en rol ze door de kokosrasp
  • Nog 1 uur in de koelkast en ze zijn klaar om op te smullen