Een lekker ontbijtje om je dag goed te beginnen. De voorbereidingen voor je chiapudding tref je de avond ervoor al. Daarna is dit snel gemaakt. En omdat het zo lekker is, denk ik dat je je potje ook snel leeg zult hebben.
Ingrediënten
- Een eetlepel chiazaad
- 100 ml magere melk, sojamelk of rijstemelk
- 75 gram diepvries aardbeien
- Twee theelepels rozijnen
- Een theelepel gebroken lijnzaad
- Een eetlepel fijngehakte walnoten
- Twee theelepels maple syrup
- Twee eetlepels granola of quinoavlokken. Zo maak je zelf granola
Bereiding chiapudding
- Roer de chiazaadjes voor de chiapudding de avond van tevoren door de melk en zet het kommetje in de koelkast
- Laat de aardbeien ontdooien en prak ze fijn.
- Roer de chiamelk door de aardbeien
- Doe dit in een leuk potje, glas of glazen beker
- Schep de yoghurt erop
- Roer de rozijnen, lijnzaad, walnoten en maple syrup door de ontbijtgranen en schep het op je chiapudding.